Waarom houden mannen van ruige sex en BDSM

Waarom is BDSM zo verschrikkelijk populair?. Denk bijvoorbeeld aan hoe de Fifty Shades of Grey reeks de BDSM een boost heeft gegeven. In deze blog zal ik uitleggen waarom mannen (en natuurlijk vrouwen) van ruige sex en/of BDSM houden.

De passie voor BDSM is heel erg speels, spannend en eigenlijk niet gevaarlijk. 
Men denk al snel aan boosheid en angst, want er is een beeld van ontzettend ruige seks en veel pijn. Natuurlijk klopt dit deels, maar het is meer een andere intimiteit en genot. Niet alles is zoals het stereotype duidelijk probeert te maken. De BDSM-ers zijn net zulke gewone mensen als jij en ik.
Veel mannen houden van een beetje ruig tussen de lakens. Maar waarom eigenlijk? Ik heb 4 redenen waarom mannen (en natuurlijk ook vrouwen) zo genieten van BDSM en/of ruige seks.

1. Het verlangen naar ruige seks.
Door wat ruigere sex reageren de receptoren op de huid beter bij stimulatie. Dit kan je bereiken door bijvoorbeeld te slaan, maar het kan ook door bepaalde aanrakingen op andere intieme plekken. Hierdoor wordt er endorfine afgegeven. De hoeveelheid endorfine die vrijkomt is verschillend per activiteit en kan personen ook in een roes brengen. Tijdens deze roes ervaar je de orgasmes intenser.

2. Vertrouwen
Volgens wetenschappers is het vertrouwen wat wij elkaar geven tijdens het spel puur en komen diep uit onszelf. Hiermee wordt bedoeld dat bijvoorbeeld bijten en slaan dit gezien kan worden als ritueel van onze voorouders. Hiermee zou je een vertrouwd signaal afgeven naar elkaar. Vertrouwen tussen de lakens is erg belangrijk voor een gezamenlijk bevrediging. 
Het is wel belangrijk om samen duidelijke afspraken te maken voordat je met een bal in je mond vastgebonden ligt. Of in de touwen hangt.

3. Jou wil is wet 
Tijdens het spel kan het even helemaal gaan zoals jij het graag wil. Zorg ervoor dat je wel binnen de afspraken blijft die van tevoren zijn gemaakt, maar je mag egoïstisch zijn door alleen aan jezelf te denken. Jij bent tenslotte op dat moment de baas van het spel.

4. Macht
Voor veel mensen is macht fascinerend en de controle wat hierbij komt kijken staat centraal als je de baas bent. Zowel het verkrijgen als overgeven aan de macht van een ander kan voor velen extreem opwindend zijn. Mannen zijn van nature machtiger en dominanter dan vrouwen, maar tegenwoordig merk je steeds meer dat man en vrouw dichter naar elkaar toe groeien qua macht.

Mensen die in het dagelijks leven een gehoorzame functie hebben houden er vaak juist van om de baas te zijn en de macht te hebben tussen de lakens.

Mensen die in het dagelijks leven een hoog machtige functie hebben vinden het juist opwindend als ze niks te vertellen hebben tussen de lakens.

Er zijn talloze BDSM speeltjes wat je kan gebruiken voor een spannende avond en nacht. Genoeg voor beginners en gevorderden. Ieder heeft zijn of haar wensen en grenzen. Neem een kijkje op onderstaande link wat er allemaal voor spannends te verkrijgen is. 
BDSM Leuke nacht.nl

Wat is jou ervaring met BDSM? Wil je jou ervarig met ons delen? Reageer dan hieronder.

      03-03-2019 11:35     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.