Tips wat te doen tegen een sleur in je relatie Een sleur in je relatie kan een probleem vormen, maar veel koppels krijgen hiermee te maken. Werk, (schoon)familie, kinderen en sociale verplichtingen: zonder het te beseffen vallen we snel in de sleur van het dagelijkse leven. Hier geef ik je 5 tips om de sleur in je relatie te doorbreken of nog beter, om te voorkomen. 
 

1. Haal jezelf uit de sleur.

Je zou het niet snel denken, maar om de sleur te doorbreken begint het bij jezelf. Ziet jouw partner jou altijd in je jogginsbroek hangend voor de tv? Dit ligt heel lekker, maar het ziet er niet echt opwindend uit. Dus ga van die bank af, trek wat leuks aan en ga samen iets ondernemen. Je zult zien dat het aanstekelijk werkt en jullie relatie nieuw leven inblaast.

2. Probeer eens iets nieuws uit tussen de lakens.

Voel je dat de sleur erin komt nadat bij jullie voor de zoveelste keer weer een avond beleven waarbij hetzelfde gebeurt tussen de lakens? Weet je al precies hoe het gaat verlopen? Dan is het echt tijd om nieuwe dingen uit te gaan proberen! Denk eens aan een klein stapje in de wereld van BDSM. Een beginnerset van BDSM kan jullie al aardig op weg helpen. Een seks speeltje zoals een duo vibrator of een vibrerende cockring zorgt zeker voor extra stimulatie en spanning. Er zijn gigantische veel speeltjes wat jullie seksleven tot een ander niveau kan brengen.

3. Spreek één avond per week met elkaar af zonder elektronica.

Je komt pas echt tot elkaar wanneer je de telefoon, computer en tv de hele avond niet aanzet. In plaats van de hele avond op facebook te kijken of je serie te kijken kunnen jullie je helemaal op elkaar richten. Jullie zullen al snel merken dat je op deze manier veel diepgaande gesprekken zal hebben en zo elkaar weer beter leren kennen.

4. Maak samen een To Do lijst.

Denk je vaak: Wat kunnen we nu samen doen? En hebben je op dat moment geen idee? Maak dan een lijst met dingen die jullie eigenlijk nog eens een keer samen willen doen. Met deze lijst vervelen jullie je nooit meer

5. Speel samen een erotisch spel.

Een erotisch spel brengt je verlangens en wensen naar boven. Vaak gaat het over onderwerpen die je samen nog niet eerder hebt besproken. Er is een spel "Ultiem verlangen". Ultiem Verlangen is een bordspel met vragen en opdrachten, zoals: “Raak je opgewonden van spannende woorden tijdens het vrijen?”, “Vertel een spannende erotische fantasie aan je partner.” of “Hoe gebruik je Ben Wah ballen?”
Je kan met het spel de hele avond vullen. Denk je na verloop van tijd dat je toe bent aan een ander spel, wees dan gerust, er zijn vele uitbreidingssets voor dit spekl of natuurlijk andere spellen die je relatie een nieuw leven inblazen! Op zoek naar deze spellen? klik op de link.
Erotische spellen

Heb je nog andere tips voor een goede relatie?. Of heb je goede ervaringen met de genoemde tips, laat het mij weten middels een reactie.
 
      14-03-2019 12:09     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.