Tips voor vaginale stimulatie op verschillende manieren Het is algemeen bekend dat meestal bij vrouwen het lastiger is om tot een orgasme te komen dan bij mannen. Er is een onderzoek geweest wat aantoont dat vrouwen vaker een orgasme hebben met een vrouw tijdens de sex dan een vrouw met een man. Daarom is het de hoogste tijd om verschillende manieren te bespreken zodat jij jezelf of je partner tot een hoogte punt kunt laten komen.

DE VAGINA
We beginnen natuurlijk bij de vagina zelf. Er zijn verschillende namen die je kan bedenken voor je vagina zoals: Gleuf, Doos, Tut, Flamoes. 
Maar hoe zit een vagina nou eigenlijk in elkaar?
De vagina is het inwendige deel en vormt de verbinding tussen de baarmoeder en de buitenwereld. De vulva is het uitwendige deel van de vagina dit zijn de schaamlippen, de clitoris, de uitgang van de urinebuis en de opening van de vagina.

DE VAGINA IS EEN GEVOELIGE ZONE
Bij de meeste vrouwen is de clitoris het enigste waarmee zei een orgasme kunnen bereiken. Toch kan door vaginale stimulatie de orgasme als vollediger en intenser worden ervaren. Dit komt door de aanwezigheid van zenuwuiteinden in de vagina in combinatie met de uitlopers van de clitoris naar de vagina

Ook de G-spot zit in de vagina deze vindt je 3 tot 5 cm diep in je vagina. De gelukkig vrouw die de G-spot hebben ontdekt kunnen door middel van simulatie van dit plekje een krachtige orgasme opwekken. Bij het klaarkomen via de G-spot kan er vocht vrij komen. Soms een klein beetje maar het kan ook zijn dat het meer is. Dit wordt ook wel squirten of vrouwelijke ejaculatie genoemd.
Voor vrouwen die dit aan het ontdekken zijn kan het voelen of zei moeten plassen, op dat moment moet je doorzetten voor je deze orgasme kan beleven. 
De meeste vrouwen voelen zich juist onzeker door het gevoel dat ze moeten plassen en daarom durven zei vaak niet door te zetten. 

WIST JE DAT... De gemiddelde lengte van een vagina, gemeten aan de voorzijde van de baarmoederhals tot buitenwereld, 6,29 centimeter is.

VERSCHILLENDE MANIEREN OM DE VAGINA TE STIMULEREN
Geisha balls (Vagina balletjes)
Ben Wa ballen, Geisha ballen en love balls.
Er zijn verschillende namen voor de vagina ballen ze zijn nagenoeg allemaal het zelfde. Vagina ballen zijn balletjes die je kunt inbrengen in je vagina. Er zijn verschillende soorten kleinere ballen met een doorsnee van 2 cm, maar je heb ze ook van 4,5 tot 5 cm. 
De meeste ballen zijn gemaakt van metaal. Je kan de ballen gebruiken tijdens het voorspel maar ze worden ook vaak gebruiken om de bekkenbodemspieren te trainen. 
Ook tijdens de seks kan je de balletjes makkelijk blijven dragen. Het kan zijn dat zijn dat de man  er met zijn penis tegen aan komt, maar dit is voor jullie beide niet schadelijk. Wel zou ik aanraden om dan een enkele grote bal te gebruiken in plaats van twee kleinere. 
Er zijn verschillende soorten ballen verkrijgbaar. 
via onderstaande link kan je kiezen tussen verschillende soorten ballen.
http://leukenacht.nl/Webwinkel-Category-15080647/Geisha-Balls.html

Tril eitjes
Een tril eitje is een super afwisseling voor je sex leven. Het kleine eitje kan een hoop spannig en genot geven. Een tril ei is een kleine vibrator en is ook verkrijgbaar met een afstandsbediening. Het eitje kan ingebracht worden in je vagina maar je kan het ook gebruiken voor je clitoris.
Je kan hem alleen gebruiken maar ook samen met je partner. Hoe werkt dat? Zij brengt het eitje in en haar partner beheert de afstandsbediening. Dit word 100% een succes! 
Via onderstaande link heb je ruime keus in tril eitjes. Verschillende prijsklasse. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf €7,95
http://leukenacht.nl/Webwinkel-Category-15080812/Vibratie-Eitjes.html

Dildo
Wat is een dildo?
Een dildo is een seks toy die de vorm heeft van een echte penis. Deze kun je gebruiken om mee te mastruberen maar je kunt hem ook gebruiken bij het voorspel. Een dildo is niet als een vibrator. Een dildo trilt niet. 
Het geldt juist bij een dildo hoe groter deze is hoe intenser de stimulatie. 
Je heb keus uit veel verschillende soorten en maten. XL Dildo maar we hebben ook een realistische dildo. 
Hieronder is de link voor verschillende soorten dildo's in verschillende maten en prijsklasse.
http://leukenacht.nl/Webwinkel-Category-15080652/Dildo.html

Vibrators
Yes! Bij de vibrators is er zoveel keus dat iedereen hier gelukkig van wordt. Zowel de vrouw als de man. 
Iedereen zou er 1 in zijn nachtkastje moeten hebben. 
Je kan een vibrator gebruiken voor je vagina, clitoris en voor je anus.
Een vibrator heeft 1 of meer standen die extra stimulatie geven bij de intieme zones.
Ze zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren.
Voor het stimuleren van je vagina kan je het beste een grote vibrator of een krachtige vibrator kiezen. De beste aanvullig op deze vibrators is de tarzan vibrator die zorgt niet alleen voor de vaginale stimulatie ook dat hij je clitoris stimuleert.
Hieronder de link voor een ruime keus uit vibrators en natuurlijk ook de tarzan
http://leukenacht.nl/Webwinkel-Category-15080672/Vibos.html

Standjes voor vaginale stimulatie
De lotus 

Voor dit standje moet de man in de kleermakerszit gaan zitten. De vrouw neemt daarna plaats op zijn schoot, Met je gezicht naar de man toe. Ze slaat haar benen om de man heen en beweegt vervolgens van voor naar achteren. Doordat de benen om de man zitten, wordt het mogelijk om diep te penetreren. Bij dit standje is het ook mogelijk om ander intieme zones te stimuleren. 

De drilboor
Dit is niet bepaald het meest makkelijke standje om uit te voeren, maar het biedt wel de mogelijkheid tot diepe penetratie. 
De vrouw ligt op haar rug, met haar enkels in de lucht. De man hangt boven haar en squat als het ware op en neer. Doordat bij haar het bloed naar haar hoofd zal stromen, voelt het standje nog meer intenser aan.

Yoni massage
De Yoini massage is een massage waarbij de vagina optimaal wordt gestimuleerd. Het is een sensuele massage zonder seksuele doeleinde. Het gaat hier dus niet over een potje vingeren, maar deze massage gaat verder als dat. De massage kan een orgasme tot gevolg hebben, maar het hoeft niet. 
Hieronder vind je een link met verschillende soorten massage olie's 
http://leukenacht.nl/Webwinkel-Category-15080712/Massage-Olie.html
Wat is jou favoriete stimulatie? Reageer hieronder en deel je ervaring

 
      25-02-2019 12:24     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.