Pro Penguin Next Generation stimuleert de clitoris met luchtdruk

Zo schattig! De satisfyer pro penguin next genaration.
Tussen alle butterflies, rabbits, tarzans en dolfijnen, is het nu tijd om je aandacht te besteden aan iets heel anders. Daarom wil ik je graag vertellen over de ohhh zoo heerlijke satisfyer pro penguin next genaration!

De Pro Penguin ziet er niet alleen anders uit dan de rest van de toys, ook zijn functie is totaal anders. Deze toy heeft geen deel dat je in kunt brengen (sorry mannen), hij stimuleert de clitoris met luchtdruk. De Penguin heeft een zacht, siliconen mondje dat je over de clitoris plaatst. deze zijn vervangbaar en kun je ook los bij bestellen. Vervolgens masseren luchtdrukgolven je clitoris. En ik kan jullie vertellen; "dat is bijzonder lekker en uiterst efficiënt"! De Satisfyer Penguin heeft een schattig strikje, waardoor deze vibrator een waar cadeautje is om te krijgen en natuurlijk om te geven.
Deze gentlemen voldoet aan al je strenge eisen. De Penguin Next Generation is sexy om te zien en kan dankzij zijn compacte formaat mee naar de spannendste dates, ook als ze plaatsvinden in het water. Deze luchtdrukstimulator is namelijk waterproof. Zijn heerlijk zachte jasje is gemaakt van 100% siliconen. Gegarandeerd liefde bij de eerste aanraking! De Satisfyer Pro Penguin Next Generation heeft 11 standen die je bedient met drukknopjes. Je kunt met deze knopjes eenvoudig door het menu scrollen waardoor je hem niet helemaal hoeft uit te zetten om weer bij de eerste standen te komen. Het strikje en het mondje zijn afneembaar waardoor de toy eenvoudig te reinigen is.
Deze toy mag niet ontbreken in jou nachtkastje!. Ook nieuwsgierig geworden?
Hij is nu verkrijgbaar met korting bij www.leukenacht.nl
Reageer hieronder en deel jou ervaring.

      05-03-2019 09:28     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.