Hier 6 tips waaraan je kan zien dat haar borsten nep zijn! Hier 6 tips waaraan je kan zien dat haar borsten nep zijn!

Vaak zijn borstvergroting en zo mooi gedaan dat je bijna niet kunt zien dat het geen echte borsten zijn. Bij sommige vrouwen zie je al van een afstand dat ze niet echt zijn. Hier 7 tips hoe je nep borsten kunt herkennen.

1 Borsten staan erg dicht tegen elkaar aan.
Als een vrouw geen B-H draagt dan staan de borsten normaal gesproken 4 tot 6 cm uit elkaar. Mocht je een vrouw zien die geen bh draagt en de borsten zitten flink tegen elkaar dan kan je er al vanuit gaan dat het hier om nep borsten gaat.

2 Borsten zitten zowat ter hoogte van haar keel
De bovenkant van de borsten zouden moeten beginnen vanaf de hoogte van de oksel. Mocht het begin van de borsten boven de oksel beginnen dan weet je vrijwel zeker dat het hier gaat om nep borsten. Dit zie je vaak als de implantaten op de borstspier zijn geplaatst i.pl.v. onder de borstspier.

3 Borsten staan bol aan de zijkant
Als de implantaten te groot zijn geplaatst groter dan wat past bij haar lichaam dan zie je vaak dat de borsten naar de zijkant gaan hangen. Dan zie je dat het onnatuurlijk staat. Dit kan vooromen worden dat bij het plaatsen de breedte van de implantaat niet groter is dan wat past voor het lichaam.

4 Borsten hebben natuurlijke valling
Natuurlijke borsten vallen naar beneden aan de onderkant van de borst. Grote, ronde implantaten hebben geen valling maar staan recht vooruit. Dit ook behalve als de implantaat op de borstspier is geplaatst onder de borstspier zal ik ook minder opvallen.

5 Borsten vergroting gaat niet zonder littekens
Borstvergroting kan je niet ondergaan zonder littekens. De implantaten kunnen via de navel, oksel, onderkant van de borsten of via de tepelkloof worden ingebracht. Als je op een van deze plekken een litteken ziet dan weet je vrijwel zeker dat het hier om nepborsten gaat.

6 Borsten voelen hard
Sommige implantaten (niet allemaal) voelen te stevig aan en bij beweging van het lichaam zie je dat de borsten niet natuurlijk meebewegen. Tegenwoordig worden er betere implantaat gebruikt, maar ontwikkelt het lichaam een soort van littekenweefsel, wat de borsten ook steviger kan laten voelen.

Ben jij goed in het spotten van nep borsten? Deel het met ons in een reactie hieronder!

 
      21-03-2019 12:02     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.